ingamos

 
 
 

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Διαφημιστικά σπίρτα  για γάμο

Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο

Δώστε σπίρτα... ναι σπίρτα! Ξεπεράστε τις καθιερωμένες ευχαριστήριες κάρτες. Η νέα μόδα του εξωτερικού ήρθε φυσικά και στην χώρα μας. Στο γλέντι μοιράστε σπιρτόκουτα στους καλεσμένους σας. Καλό θα είναι να τα βρουν επάνω στο τραπέζι τους όταν καθίσουν. Επάνω στο σπιρτόκουτο εκτυπώστε ένα ευχαριστήριο μήνυμα, την φωτογραφία σας ή ότι άλλο θέλετε. Από τα πιο έξυπνα και χρηστικά δώρα για το κέντρο. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών σπίρτων στην Frame2Frame.

 

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Mini CD ή DVD με φωτογραφίες σας ή τραγούδια

cd dvd business cards

 
 
 
 
You are here:: ΑΡΘΡΑ ΓΑΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο πρώτος χορός στον γάμο
 
 


Ο πρώτος χορός στον γάμο

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε πολλά ζευγάρια τους αρέσει η ιδέα να χορέψουν μπροστά στους καλεσμένους τους, ενώ αντίθετα άλλοι τρέμουν ακόμα και στην σκέψη. Είτε βρίσκεστε σε ένα από τα δύο αυτά άκρα, είτε κάπου στην μέση το σίγουρο είναι ότι πρέπει να χορέψετε τον πρώτο χορό μπροστά στους καλεσμένους σας και πρέπει να είναι και τέλειος.

Το τραγούδι μας


Πριν από οτιδήποτε άλλο πρέπει να διαλέξετε το τραγούδι σας. Τα περισσότερα ζευγάρια διαλέγουν ένα τραγούδι που άκουσαν όταν πρώτο συναντήθηκαν ή την μελοποίηση ενός ποιήματος που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα τους. Άλλες επιλογές θα μπορούσε να είναι ένα τραγούδι που ταιριάζει με το θέμα του γάμου. Ο πρώτος χορός δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα σοβαρό Βαλς, αλλά μπορεί να είναι και κάτι αστείο που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους σας.

Οι στίχοι

Πριν κάνετε την τελική επιλογή του τραγουδιού του γάμου σας, να το έχετε πρώτα ακούσει και το κυριότερο να έχετε διαβάσει τα λόγια και να είστε σίγουροι για το τι λέει τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά. Είναι εκπληκτικό το πόσα τραγούδια που θεωρούνται ρομαντικά, ίσως τελικά να μη σας αντιπροσωπεύουν. Σκεφτείτε επίσης και την πορεία του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος. Για παράδειγμα ένα ρομαντικό τραγούδι, που ο ερμηνευτής του πέθανε από ηρωίνη δεν αποτελεί και την καλύτερη επιλογή, μιας και οι καλεσμένοι σας συνειρμικά θα σκέφτονται αυτό το πράγμα.

Μιλήστε με τον DJ του γάμου σας

Μιλήστε με τον DJ του γάμου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχει το τραγούδι σας στην συλλογή του. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει αρκετές ημέρες πριν τον γάμο, όπως και η υπόλοιπη λίστα τραγουδιών που θα ακουστούν στην δεξίωση του γάμου σας.

Αν έχετε ορχήστρα

Αν αποφασίσετε να έχετε ορχήστρα στον γάμο σας μην υποθέσετε ότι θα γνωρίζουν το τραγούδι που επιλέξατε ή ότι θα είναι πρόθυμοι να το μάθουν. Θα πρέπει αρκετές ημέρες πριν την δεξίωση να τους ενημερώσετε για να δουν αν είναι σε θέση να μάθουν το τραγούδι της επιλογής σας και να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για πρόβες. Για παράδειγμα όσο καλή ορχήστρα κι αν έχετε ίσως να μην είναι σε θέση να παίξουν ένα τραγούδι των Aerosmith αν εσείς το επιλέξετε.

Πρόβες, πρόβες, πρόβες

Η εξάσκηση και οι πρόβες κάνουν θαύματα. Οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να παρακολουθούμε χορό σας προσήλωση. Αν είστε και λίγο φιλόδοξοι για τον πρώτο χορό, μπορείτε να κάνετε και κάποια μαθήματα χορού. Πολλοί δάσκαλοι χορού παραδίδουν μαθήματα σε ζευγάρια που παντρεύονται.

Καθιερωμένες προτάσεις για τον πρώτο χορό του γάμου:
Sonny & Cher - I Got You Babe
Stevie Wonder - You Are The Sunshine Of My Life
Robbie Williams - Angel
Frank Sinatra - I Get A Kick Out Of You
Harry Connick Jr - It Had To Be You
Bryan Adams - Everything I Do (I Do It For You)
Madness - It Must Be Love
Lonestar - Amazed
Van Morrison - Have I Told You Lately
Sade - Your Love Is King
Beatles - Something
James Blunt - You're Beautiful
Frank Sinatra - As Time Goes By
Savage Garden - Truly Madly Deeply
Elvis Presley - Can't Help Falling in Love
Take That - How Deep Is Your Love
Whitney Houston - I Will Always Love You

 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το ingamos.gr μπορείτε να το κάνετε στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Τμήμα διαφήμισης: adv [@] gamos.gr
  • Γενικές ερωτήσεις: info [@] gamos.gr
  • Μέσα σε λίγες ώρες ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.