ingamos

 
 
 

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Διαφημιστικά σπίρτα  για γάμο

Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο

Δώστε σπίρτα... ναι σπίρτα! Ξεπεράστε τις καθιερωμένες ευχαριστήριες κάρτες. Η νέα μόδα του εξωτερικού ήρθε φυσικά και στην χώρα μας. Στο γλέντι μοιράστε σπιρτόκουτα στους καλεσμένους σας. Καλό θα είναι να τα βρουν επάνω στο τραπέζι τους όταν καθίσουν. Επάνω στο σπιρτόκουτο εκτυπώστε ένα ευχαριστήριο μήνυμα, την φωτογραφία σας ή ότι άλλο θέλετε. Από τα πιο έξυπνα και χρηστικά δώρα για το κέντρο. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών σπίρτων στην Frame2Frame.

 

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Mini CD ή DVD με φωτογραφίες σας ή τραγούδια

cd dvd business cards

 
 
 
 
You are here:: ΑΡΘΡΑ ΓΑΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ημερομηνία του γάμου
 
 


Ημερομηνία του γάμου

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας έκανε την πρόταση γάμου και απαντήσατε ΝΑΙ φωνάζοντας! Τώρα είναι η ώρα που θα βουλιάξετε στο ρομάντζο και θα αρχίσετε να ευχαριστιέστε την ζωή σας μαζί. Σύντομα όμως πρέπει να πάρετε μία απόφαση: Ποια θα είναι η ημερομηνία του γάμου;

 

Για μερικά ζευγάρια είναι εύκολη επιλογή. Απλά ξέρουν πότε θα δέσουν τον γάιδαρο! Για άλλους όμως το τοπίο δεν είναι τόσο καθαρό. Ίσως και περισσότερο από ότι πιστεύουν, μιας και δεν είναι υποχρεωτικό και απαραίτητο να παντρευτείτε το Σάββατο. Παρασκευή και Κυριακή είναι κι αυτές πολύ καλές επιλογές και ίσως λιγότερο δαπανηρές.

Οπότε αν κοιτάζετε το ημερολόγιο και βλέπετε πολλές επιλογές, όλες το ίδιο ελκυστικές, διαβάστε παρακάτω για να αποφασίσετε

Όσο ευέλικτοι και αν είστε υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν πρέπει να διαπραγματευτείτε. Για παράδειγμα μία συγκεκριμένη εκκλησία ή ένα συγκεκριμένο μέρος για την δεξίωση.  Σκεφτείτε και ότι υπάρχουν και κάποιοι πολύ ιδιαίτεροι “καλεσμένοι ”, όπως οι γονείς σας.

Ευτυχώς για εσάς, το να λάβετε υπόψη σας 2-3 τέτοιες παραμέτρους αυτόματα θα μειώσει τις επιλογές σας. Από την στιγμή που θα αρχίσετε να επικοινωνείτε με τις εκκλησίες και τους χώρους δεξιώσεων για τον γάμο σας, θα ανακαλύψετε ότι πολλές από τις επιλογές είναι ήδη η επιλογή κάποιου άλλου ζευγαριού, ειδικά αν αρχίσετε την επικοινωνία λιγότερο από 9 μήνες νωρίτερα πριν τον γάμο σας.

Ο γάμος πρέπει να έχει ατμόσφαιρα

Προφανώς ήδη έχετε κάποιες εικόνες για το πώς θέλετε να είναι η ημέρα του γάμου σας. Ίσως θέλετε να πέφτουν χιονονιφάδες, ίσως άμαξα να σας πηγαίνει στην εκκλησία, φωτιές στον διάδρομο ή βαμμένα χρυσά μήλα. Ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε, θα αποφασίσετε και την εποχή του χρόνου που θα γίνει ο γάμος σας, όπως επίσης και με την διαθεσιμότητα των πιο αγαπητών σας καλεσμένων (οικογένεια)

Ο γάμος πρέπει να έχει λουλούδια

Μερικά ζευγάρια ξέρουν ακριβώς τι ανθοστολισμό θέλουν για τον γάμο τους. Τα λουλούδια κατέχουν ιδιαίτερη θέση στον στολισμό της εκκλησίας, του χώρου της δεξίωσης, αλλά και του οικονομικού προϋπολογισμού σας. Ανάλογα με τα λουλούδια που θα διαλέξετε θα υπάρχει και η αντίστοιχη διαθεσιμότητα τους στα καταστήματα λουλουδιών. Οπότε και αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη για την ημερομηνία που θα επιλέξετε. Αν για παράδειγμα θέλετε να υπάρχουν κάλλες (είδος λουλουδιού) στην διακόσμηση, τότε λογικά θα επιλέξετε τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο για την τελετή σας.

Θα πρέπει να υπάρχουν οι αγαπημένοι σας τουριστικοί προορισμοί για τον μήνα του μέλιτος

Ακόμα κι αυτός είναι ένας λόγος που θα επηρεάσει να επιλέξετε ημερομηνία για τον γάμο σας. Αν επιθυμείτε για παράδειγμα να πάτε σε εξωτικά μέρη για καταδύσεις, θα πρέπει να μάθετε πρώτα πότε είναι η εποχή των μουσώνων. Αυτόματα αυτό αλλάζει και τις επιλογές στις ημερομηνίες σας.

Περιορισμένα οικονομικά

Προς το παρόν ο χειμώνας είναι η εποχή που δεν γίνονται τόσο πολλοί γάμοι. Συχνά την περίοδο των γιορτών οι τιμές είναι χαμηλότερες από ότι για παράδειγμα την περίοδο της Άνοιξης και του Φθινοπώρου.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι πόσοι από τους καλεσμένους θα μπορούν να παρευρεθούν. Αν αποφασίσετε να κάνετε γάμο περίοδο διακοπών τότε είναι πολύ πιθανόν αρκετοί καλεσμένοι σας να απουσιάζουν. Επίσης αν έχετε πολλούς καλεσμένους από μακρινές περιοχές σκεφτείτε το κόστος που θα έχουν για να έρθουν, το οποίο ίσως να αποτελεί παράγοντα απουσίας τους.

Σημαδιακές ημερομηνίες

Πολλά ζευγάρια διαλέγουν ημερομηνίες ίδιες με κάποιες εμπειρίες από το κοινό τους παρελθόν. Μπορεί για παράδειγμα να είναι το πρώτο τους ραντεβού ή η μέρα που έγινε η πρόταση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το ingamos.gr μπορείτε να το κάνετε στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Τμήμα διαφήμισης: adv [@] gamos.gr
  • Γενικές ερωτήσεις: info [@] gamos.gr
  • Μέσα σε λίγες ώρες ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.