ingamos

 
 
 

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Διαφημιστικά σπίρτα  για γάμο

Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο Διαφημιστικά σπίρτα για γάμο

Δώστε σπίρτα... ναι σπίρτα! Ξεπεράστε τις καθιερωμένες ευχαριστήριες κάρτες. Η νέα μόδα του εξωτερικού ήρθε φυσικά και στην χώρα μας. Στο γλέντι μοιράστε σπιρτόκουτα στους καλεσμένους σας. Καλό θα είναι να τα βρουν επάνω στο τραπέζι τους όταν καθίσουν. Επάνω στο σπιρτόκουτο εκτυπώστε ένα ευχαριστήριο μήνυμα, την φωτογραφία σας ή ότι άλλο θέλετε. Από τα πιο έξυπνα και χρηστικά δώρα για το κέντρο. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών σπίρτων στην Frame2Frame.

 

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ

Mini CD ή DVD με φωτογραφίες σας ή τραγούδια

cd dvd business cards

 
 
 
 
You are here:: ΑΡΘΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Σχέση νύφης πεθεράς πριν και μετά τον γάμο
 
 


Σχέση νύφης πεθεράς πριν και μετά τον γάμο

E-mail Εκτύπωση PDF

Η περίπτωση της καλής  πεθερά τις περισσότερες φορές φαντάζει σαν μύθος. Και ενώ κάθε γυναίκα δυνητικά μια μέρα θα γίνει πεθερά και κάθε πεθερά προέρχεται από μια παντρεμένη γυναίκα, αυτοί οι κόσμοι στιγμές δείχνουν όχι μόνο να μην συμπίπτουν πουθενά αλλά να βρίσκονται σε σύγκρουση.

 

Τον  πρώτο καιρό οι συναναστροφές μπορεί να κυλούν ήρεμα, αφού η μία βολιδοσκοπεί τις κινήσεις της άλλης προσπαθώντας να διαβάσει τις προθέσεις της , εξάλλου στις νέες γνωριμίες δείχνουμε πάντα το καλό μας εαυτό.  Συνήθως  οι μητέρες διακατέχονται από ανασφάλειες και συναισθήματα ανησυχίας πως καμία γυναίκα δεν θα είναι αρκετά καλή για το γιό τους και καμιά δεν θα τον προσέχει όπως αυτές, οπότε είναι προκατειλημμένες αρνητικά σε όποια μέλλουσα νύφη τους παρουσιάσει . Πεθερά και νύφη διεκδικούν την προσοχή και αγάπη του ίδιου προσώπου όποτε ένας υφέρπουν ανταγωνισμός δεν προκαλεί έκπληξη, το θέμα είναι κατά πόσο οι δύο γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση τους με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα.

Μετά το γάμο όταν το  ζευγάρι πλέον και επίσημα χαράζει την κοινή του πορεία στο νέο του σπιτικό, ίσως προβάλει από τις δύο γυναίκες πιο έντονα η ανάγκη για κυριαρχία και ανάδειξη της προσωπικής τους αξίας . Από τη μια η πεθερά αντιλαμβάνεται πως εκεί που άλλοτε είχε τον κυρίαρχο ρόλο στην φροντίδα του γιού της, τώρα παραγκωνίζεται και ουσιαστικά πρέπει να αποδεχτεί το γεγονός πως οι άλλοτε γεμάτες μέρες με την φροντίδα του  έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Από την άλλη η νύφη θέλει να θέσει τα δικά της όρια και να δώσει το στίγμα της πως τώρα αυτή είναι υπεύθυνη για την φροντίδα του συζύγου της και πως μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση ο παράγοντας  που θα διαμορφώσει τις σχέσεις των δύο γυναικών είναι ο χαρακτήρας  και η προσωπικότητα τους. Σίγουρα μια αδιάφορη ή άνευρη συμπεριφορά του συζύγου μπορεί να επιβαρύνει ένα ήδη τεταμένο κλίμα, για αυτό χρειάζεται  επίδειξη καλής διάθεσης από όλες τις πλευρές. Πεθερά και νύφη μπορούν να θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο όχι μόνο για τις άσχημες στιγμές αλλά και για τις ευχάριστες.

 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το ingamos.gr μπορείτε να το κάνετε στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  • Τμήμα διαφήμισης: adv [@] gamos.gr
  • Γενικές ερωτήσεις: info [@] gamos.gr
  • Μέσα σε λίγες ώρες ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.